Loading Events
This esemény has passed.

A tanulócsoportban való részvétel lehetősége bárki számára nyitott, aki elkötelezett A csodák tanításának tanulmányozása, és a spirituális fejlődés mellett.

A csoport találkozó azért jött létre, hogy segítse az egyéni tanulást, a fejlődést, és támogasson az úton, amin jársz. Mindannyian A csodák tanítását tanulmányozó tanulók vagyunk, a tanítónk a Szentlélek, az osztálytermünk az élet, és osztálytársaink minden ember akivel találkozunk.

Szándékunk Isten Akarata szerint megnyílni a tudatfejlődés és az igazság előtt, és létrehozni egy feltétel nélküli szereteten alapuló közösséget.

Mindannyiunk életében eljön a pillanat, amikor valamiféle belső hang hívására, elkezdünk kutatni valódi Énünk után. Bizonyára hallottál már róla, hogy a világodat te teremted. De vajon hogyan? A csodák tanítása nem csupán egy három részből álló könyv, vagy napi leckék, hanem egy új életforma, és tudatváltás. Teljes körű spirituális átalakulás.

A csodák tanításáról nem elég hallani. A napi leckéket nem elég elolvasni. Hiába ismered a tanítást, ha nem építed be a mindennapjaidba, ha nem tudod alkalmazni és nem azt éled. Viszont ez, csak kitartó gyakorlással érhető el.
Mi lenne, ha boldogan élnél, nem veszekednél a valósággal, áramlanál minden pillanattal, és erőfeszítés nélkül örömittasan szeretnéd azt, ami van?
A találkozókon lévő gyakorlás segít megkérdőjelezni a gondolataidat, és rájössz, hogy semmit sem jelentenek. Ragyogni fogsz belülről ennek a felismerésnek az örömében.

A csodák tanítása azt írja, hogy elsődleges felelősséged csodatévőnek lenni, és a legfontosabb feladatod engedni, hogy gyógyuljon az elméd.

Mi történik a találkozókon?

✔ Fő célunk, hogy A csodák tanításának leckéit képesek legyünk alkalmazni a mindennapi életünkben;
✔ megkérdőjelezzük a gondolatainkat, és fokozatosan lebontjuk korlátozó hiedelmeinket;
✔ kibontjuk mit kell tennünk annak érdekében, hogy tudatszintünk emelkedjen, hogyan leszünk képesek észrevenni belső vezérlő rendszerünk jelzéseit;
✔ tanulmányozzuk A csodák tanításának leckéit, és a törzsszöveget;
✔ gyakorlati módszert tanulunk az elengedésre;
✔ nagy hangsúlyt fektetünk a meditációra és kontemplációra;
✔ a csoport energiája megemeli rezgésszintünket – pozitív energiákkal töltődünk fel;
✔ új barátokat szerzünk;

Neked szól ha:

✔ szeretnél pozitív változásokat érezni magadban és ezzel az életedben;
✔ szeretnél nyugodtabb, békésebb, boldogabb lenni;
✔ szeretnél magyarázatot találni arra, miért fájdalmasak egyes kapcsolataid, miért nem tudod szeretni, elfogadni magad, miért nem vagy elég kitartó;
✔ szeretnél bizonyítékot találni rá, hogy képes vagy megváltozni;
✔ szívesen vagy jókedvű, vidám társaságban;
✔ ha belefáradtál abba, hogy a szenvedő, fájó világot lásd, és kíváncsi vagy a gyógyult világra, arra, hogy mi az, ami valós;
✔ ha megízlelnéd milyen csodautasként élni, nyitottnak lenni a csodákra, észrevenni és beengedni őket a mindennapjaidba.

Mikor lesznek a találkozók?

Érd:
> január 26 vasárnap; 9.00 – 13 óráig
> február 23 vasárnap; 9.00 – 13 óráig

Budapest:

> január 17. péntek; 18.30 – 20.30
> február 14.péntek; 18.30 – 20.30

Hol lesznek a találkozók?

Budapesti helyszín: 1088 Budapest, Rákóczi út 9. (Atilos autósiskola)

Érdi helyszín: KEOLA Csodaműhely – Érd, Felső u. 53. (tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető, Érd-alsó vasútállomástól 10 perc séta)

Mennyibe kerül a csoportban való részvétel?

A csoportban való részvétel adomány alapon történik. A csoport önfenntartását, a terembérlést – rezsit, a videók, fordítások beszerzését a csoport saját önkéntes hozzájárulásaiból oldom meg, hálásan köszönöm, ha ehhez hozzájárulsz.

Bármelyik alkalommal lehet csatlakozni!!

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. A részvétel regisztrációhoz kötött, csak akkor tudsz részt venni a programon, ha előzőleg bejelentkeztél! Max. létszám 10 fő!

Jelentkezem erre az eseményre

5 hozzászólás

 1. Kati 2018.09.22. - 17:35

  2016-ban kezdtem el a Csodakurzust először, akkor az életem több pontján is támogatásra volt szükségem. Belemerülve a leckék elvégzésébe és a törzsszöveg olvasásába, valamint a vasárnapi találkozókon való részvétel megerősítette bennem a hitet, hogy jó utat választottam. Ahogy a vége felé közeledett a kurzus már a további folytatáson gondolkoztam. Szinte teljesen nyilvánvaló volt számomra, hogy a 2017-es szeptemberi Csodakurzusra megváltom az újrakezdő menetjegyemet, hiszen ez egy csodálatos utazás. Örömmel konstatáltam, hogy az új csoportban a régi csodautas társaim is feltűntek a számomra oly kedves és szimpatikus „kezdő” társaim mellett. A tanulási metodikát megváltoztatva, nem leckéről-leckére haladtam, hanem minden nap a könyvet valahol felütve olvastam el egy fejezetet a könyvből és spontán végeztem a leckéket. Mondanom sem kell, hogy a csodák mindig megmutatkoztak, nagyon sokszor éppen az adott napi problémámra találtam választ, vagy kaptam megerősítést az éppen aktuális kérdéseimre. Csodautas társaim a szemem láttára nyíltak meg, öröm volt számomra, hogy segítő jobbot tudtam nyújtani kezdő lépéseiknél és meghatódtam, amikor a csodák hatására a csillogást és felismerést megláttam szemükben. Köszönöm Nektek, Kriszti, Marcsi, Ivett, Ibi, Jenő, Ari, Móni, Ildi és a többiek, hogy veletek tarthattam ezen a csodás úton. Hálás vagyok Neked Anikó, hogy megismerhettelek és lelkiismeretes, elkötelezett munkáddal, hiteddel támogatod fejlődésemet. Köszönöm azt a sok megható, örömteli, csodás órát, amit a hétvégeken, a Csodás esteken és a Csodás hétvégén együtt töltöttünk. És ha valaki azt gondolja, hogy mit lehet újat tanulni, a másodszori kurzuson, annak csak azt tudom mondani, hogy az életem része lett A csodák tanítása. Határtalan az a tudás, amit számomra nyújt. Remélem lesz folytatása!

  Szeretettel,
  Kati

 2. Kata 2018.10.09. - 11:39

  Az életem elmúlt 10 évében már sokszor nekiindultam a spirituális útnak, sok beszélgetésen, sok ilyen témájú könyv elolvasásán voltam túl, de az a mindent elsöprő „AHA” élmény hiányzott még, sose értem fel a hegy csúcsára. Majd 2015 februárjában daganatos betegséget diagnosztizáltak nálam. Futottam fűhöz-fához, az ismeretségi körömben lévő összes létező, valamilyen módon az alternatív gyógyítással foglalkozó ismerősömhöz eljutottam, miközben haladtam az „orvosi gyógyítás útján” is (kemoterápia, műtét, újabb kemoterápia, sugárkezelés). Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, jártam szellemsebésznél, kaptam energetikai kezelést, majd én is beiratkoztam a szellemsebész tanfolyamra. Ekkor találkoztam Anikóval, amikor egy beszélgetés kapcsán meséltem neki a betegségről, elmondtam, hogy hányféle dologgal kerültem már kapcsolatba és megkérdeztem, hogy Ő milyen alternatív gyógymódot tud nekem ajánlani. A válasza csak ennyi volt „A csodák tanítása”. Kikerekedett szemekkel néztem rá, mert ugyan már több éve foglalkoztatott a „másként” gondolkodás, de A csodák tanításáról még nem hallottam. Gondoltam magamban: Kati mi bajod lehet, ha ezt a dolgot is mélyebbről megismered? Alig vártam, hogy 2016.szeptemberében elinduljon az egyéves kurzus.
  Már az első alkalommal megállapítottam, hogy kemény fába vágtam a fejszémet. Ezzel így voltak csodautas társaim is. A könyv szövegezése nehéz, mondanivalója mélyreható, többszöri olvasás után sem mindig értelmezhető, de nem adtam fel. Napról napra végeztem a gyakorlatokat, haladtam előre, hol kacagva, telve örömmel és felismeréssel, hogy ez mennyire egyszerű, hol a sarokba vágva a könyvet, hogy ennek nincs értelme. Szerencsére a havi találkozóink alkalmával nagyjából minden a helyére került. Anikó különféle gyakorlatokkal, játékokkal, beszélgetésekkel könnyített a megértésen.
  A legfontosabb, hogy azóta minden eredményem negatív!!! Mi az, ha nem változás, hogy a betegségre nem mint egy halálos dologra gondolok, hiszen Isten tökéletesnek, korlátlannak teremtett minket. Már nem a félelemé a főszerep, hanem a szereteté és a megbocsájtásé. Aggodalmaimat félretettem, embertársaimra testvérként, egyként próbálok tekinteni, az ítélkezés már nem mindennapos életemben. A környezetemben is észrevehető változások történtek, az én racionális férjemnek vannak olyan megnyilvánulásai, olyan gondolatai, amiket szerintem a Csodák tanítása eszméinek és az én megváltozásomnak köszönhetek.
  A gyakorlatok elvégzése folyamatos megerősítést adott, hogy jó helyen vagyok, jó irányba haladok. A tanítás eszmeiségét magaménak tudom. A találkozások jelentették az egy hónapos intervallumok fénypontját. A helyszín, a légkör, a hangulat, a csodás társaim, és Anikó!!! Mind-mind olyan életre szóló élményt adtak, ami végigkísér utamon. Hálás vagyok, hogy Anikón keresztül rátaláltam A Csodák tanítására, megismerhettem Mónit, Ildit, Marikát, Petit, Csillát és a többieket. Ez több, mint barátság, ez egy eszmeiség, amiben mindnyájan megmártóztunk és élvezzük a körülölelő védőburkát. Köszönöm Anikó!!!
  A végeredmény még várat magára, a megvilágosodáshoz, a hazatéréshez még sokat kell tennem. De a cél megvan, az utat és a módot ismerem, már csak rajtam áll minden, Isten mindig velem van, Ő mindig azt szeretné, hogy Szent Fia boldog legyen, miért is állnék ellen neki?

  Kata, Érd

 3. Kriszta 2018.12.12. - 09:34

  Számomra sokat segített a feladatok napi szintű végzése és az a tudat, hogy nem vagyok egyedül, a többi csodautas társam is csinálja velem együtt. Mindig nagyon vártam a találkozásokat a pozitív energiák, a fantasztikus társak és a csodák tanítását segítő feladatok miatt. Jó volt letenni a szürke hétköznapi problémákat és egy kicsit csak magammal és a belső valómmal foglalkozni. Jó egy olyan közösség részének lenni akik elfogadók, ahol nincsenek „buta” kérdések, ahol „önmagam” lehetek. Persze itt az „önmagam” más értelmet nyert. Számomra az összefüggés egyértelműen az, hogy a gyakorlatokat és a törzsszöveg megértését segítik a találkozók és ezáltal lehetővé válik a gyorsabb változás elérése.

 4. Nóra 2019.02.26. - 14:17

  Hamar elment a kedvem a könyvtől, mikor elkezdtem olvasni. Teljesen értelmezhetetlennek tűnt számomra. Viszont olyan sok jót hallottam azoktól, akik elvégezték a kurzust, hogy a kíváncsiság hajtott tovább. Így beiratkoztam az egy éves tanfolyamra. Életem legjobb döntése volt! Soha semmi nem adott még nekem ennyi felismerést, ennyi bölcsességet, mint ez a tanítás. A csoportban minden érthetővé vált. Sajnos hasonlóképp a Bibliához, ebben a könyvben is sok olyan rész van, ami félreértelmezhető. Azóta sok emberrel találkoztam, akik véletlenszerűen kiragadnak belőle részeket, félreértelmezik, aztán riogatnak vele másokat. Nem véletlenül tart 365 napig a leckék sorozata. Így utólag azt mondom, hogy a tanítás tökéletesen egyszerű, hisz három mondatban megfogalmazható (sőt én a végére egy mondatban is össze tudtam foglalni), de sajnos az elménk úgy túl komplikálja, hogy néha azt sem tudjuk merre vagyunk arccal előre. Hálás vagyok a Szentléleknek, hogy elém hozta A csodák tanítását, és magamnak is, hogy nyitott voltam, és meghallottam a hívást. Azóta is olvasom a könyvet, és ennek már öt éve. A béke, az öröm, a boldogság és a szeretet állandó társaim lettek, és sosem hagynak el.

  Szeretettel,
  Nóra

 5. Ivett 2019.04.15. - 13:35

  Évekkel ezelőtt elindultam az önismeret útján, amelyen nyitottság és az elfogadás a két legfontosabb tulajdonság, mely előre visz. A Csodakurzus megkezdése előtt úgy éreztem, hogy nyitott és elfogadó vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy az elfogadással van még dolgom. A kurzuson való részvétel, és a gyakorlatok következetessége, valamint a magyarázatok a törzsszöveggel kapcsolatban sokkal érthetőbbé tették számomra a Csodák tanítása című könyvet. Úgy gondolom a könyv, akkor kezd el vonzani téged, akkor talál meg a kurzusról szóló üzenet, amikor kész vagy az életedben a változásra, amit a kurzus elvégzésével meg is tudsz tapasztalni. Ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan úgy érzi, hogy már eljutott valahová, de egy másik megközelítésből is tanulna, más szemszögből is szeretné megnézni, hogyan alakul az élete, és megtalálni az ún. „miért”-ekre a választ magában. Hálásan köszönöm Anikónak, aki tájékozottságával minden kérdésünkre megadta a választ, illetve válaszaival gondolkodásra serkentett minket, és kreativitásával, lelkesedésével emelte a találkozások színvonalát. Emellett hálás vagyok a kurzuson résztvevő társaimnak, akik őszintén átadták tapasztalataikat, és akik tanítottak engem minden alkalommal, azáltal, hogy tükröt mutattak az én életemről is.

  Ivett

Hagyj üzenetet