Előfordulhat, hogy életed egy pontján elakadsz valamiben. Szeretnél változtatni, de egyedül nem tudod, hogyan. Hatalmába kerít a félelem, az aggódás, esetleg elfog a magány vagy a kétely. Ha a benned kavargó érzéseket és kérdéseket megosztanád valakivel, itt vagyok számodra. A velem való beszélgetés nem egy pszichológiai terápia, hanem egy szeretetteljes összekapcsolódás. Ilyenkor rád hangolódom, és félretéve az egót, és minden ítélkezést, közösen kapcsolódunk a Belső Bölcsességhez. Ezáltal olyan segítséget kaphatsz, amire valóban szükséged van.

Ne várd tőlem, hogy pontosan megmondom, hogyan kellene döntened, vagy mit kellene csinálnod, hiszen nem tudhatom mi a legjobb számodra. Egy olyan teret biztosítok, ahol béke van és szeretet, és képes lehetsz befelé figyelni, hogy meghalld belső, Igazi Hangodat. A történeteid alatt ott rejlenek a válaszok, és Te tudod a válaszokat, csak le kell mennünk értük. Így válik majd nyilvánvalóvá számodra, hogy mi a következő lépés.

A beszélgetés időtartama kb. 1,5 óra. A beszélgetésnek nincs szabott ára, adomány jelleggel működik.

Személyesen, telefonon és Skype-on is van lehetőség rá.

Bejelentkezéshez hívj, vagy írj bátran! Várlak!

Szeretettel,

Lévai Anikó

info@csodavagyok.hu

+36 30/950-6203

Hírlevél

Iratkozz fel a Hírlevelemre és küldöm az ajándékot!

Mi lenne, ha eljönnél?

Iratkozz fel a hírlevelemre és mindig friss információkat küldök az újonnan induló tanulócsoportokkal, eseményekkel kapcsolatban, hogy ne maradj le például erről az eseményről:

Online Csodakurzus

2020.09.20. - 2021.09.20.

MÉG TÖBB ESEMÉNY ITT >>